Caută cazare

Vinurile din Tara Romaneasca

Vinurile din Țara Românească
Vârsta minimă: 12+ • 8 ore • Tur comun în grup mic


Preturi
149 € Adulți cu vârsta peste 12 ani
Prețuri pentru miercuri, 30 noiembrie 2022 la ora 08:00 ›

Turul de degustare Vinuri din Țara Românească este excursia perfectă pentru cei care doresc să afle mai multe despre povestea tradiției milenare a vinificației din România. Aflați despre diferitele soiuri de struguri folosite pentru producerea vinurilor, despre procesul de fermentație și obțineți sfaturi experți despre tehnicile de degustare a vinurilor.
Durată
8 ore

Despre
Deși mai puțin cunoscute la nivel mondial, vinurile românești sunt unele dintre cele mai bune din Europa și din lume. Turul de degustare Vinuri din Țara Românească este conceput pentru cei care doresc să afle mai multe despre povestea tradiției milenare a vinificației din România. Aflați despre diferitele soiuri de struguri folosite pentru producerea vinurilor, despre procesul de fermentație și obțineți sfaturi experți despre tehnicile de degustare a vinurilor.

După aproximativ o oră și jumătate de mers cu mașina de la București, vom ajunge în regiunea Dealu Mare, una dintre cele mai importante zone producătoare de vin din România.

De îndată ce ajungem în mediul rural, te vei cufunda în peisajul pitoresc, cu șiruri nesfârșite de vii care acoperă dealurile ondulate.
Pentru a înțelege povestea vinificației, prima noastră oprire va fi muzeul „Crama 1777”. Situat pe celebrul „Drum al Vinului”, la acest muzeu vom descoperi cum a fost făcut și învechit vinul în secolul XIX-XX.

Vom vedea unelte și obiecte necesare într-o cramă, precum unelte pentru viticultură, prelucrarea strugurilor, vase ceramice pentru depozitarea vinului, o colecție de butoaie pentru vin și tescovina, o colecție de costume populare românești din diferite regiuni ale țării și o colecție de monede descoperită în zonă.

După aceea, veți descoperi prima cramă de pe itinerariul nostru. Un expert în vin vă va aștepta, iar experiența va începe cu o prezentare generală a cramei cu explicații detaliate despre procesul de vinificație; Aici veți degusta 3 vinuri diferite împreună cu degete de mâncare, brânză, pâine locală și ulei de măsline proaspăt.

După cum vă puteți imagina, fiecare cramă are propria sa tehnică unică în producerea vinului, așa că a doua oprire vă va permite să le comparați. După vizita ghidată a vechilor crame, pentru a încheia experiența de degustare a vinurilor românești, veți degusta încă 3 vinuri diferite, atent selectate de un somelier. Sărbătorește-te cu o selecție gustoasă de degete de mâncare, brânză, pâine locală și fii gata să câștigi cunoștințe din această experiență aprofundată de degustare de vinuri.

Între cele două vizite, ne vom opri pentru un prânz tradițional într-un restaurant local – un loc special plin de liniște și frumusețe naturală. Se servesc mancarea pe platouri de lemn, iar totul este preparat doar cu ingrediente naturale.

La ce să te aștepți
Tur de grup mic: Nu mai mult de 16 persoane pentru o experiență mai personală și mai intimă. O șansă de a descoperi cramele românești în timp ce vă faceți noi prieteni.
Ghid prietenos, distractiv și cu experiență: simțiți-vă binevenit, relaxat și capabil să vă bucurați din plin de tur. Pune-ți întrebările arzătoare și învață de la ghidul tău experimentat.
Vizitați două crame (alese manual) și bucurați-vă de o sesiune generoasă de degustare de vinuri la fiecare
Faceți cunoștință cu vinificatori pasionați și aflați despre procesele și tehnicile lor
Admirați peisajul rural pitoresc din Dealu Mare, una dintre cele mai importante regiuni producătoare de vin din România
Aflați toate secretele despre cum ar trebui să combinați vinul cu mâncarea
Aflați înainte de a rezerva
Din martie până în octombrie, precum și din 16 decembrie până în 6 ianuarie, sunt necesare cel puțin 4 persoane pentru ca această activitate să se desfășoare
7 ianuarie - 29 februarie și 1 noiembrie - 15 decembrie sunt necesare minim 2 persoane pentru ca această activitate să se desfășoare
Dacă numărul minim de persoane nu este atins, vi se va oferi o dată alternativă sau o rambursare completă

QUERY: select * from stiri where where id!=366 and parent=80 order by id desc  limit 4
FILE : Unknown
LINE : Unknown
MySQL ERROR: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'where id!=366 and parent=80 order by id desc  limit 4' at line 1

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/agentiamoscraciu/public_html/bookingbucharest.ro/m/templates/articole.html on line 90

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/agentiamoscraciu/public_html/bookingbucharest.ro/m/templates/articole.html on line 91


Cautăm apartament


Vă rugăm așteptați, căutăm cele mai bune oferte pentru dumneavoastră!