Caută cazare

In jurul Bucurestiului


o imagine

Zona turistică Valea Prahovei

Zona turistică Valea Prahovei
Zona se află la circa 100-150 km nord de Bucureşti. Aici se poate ajunge cu trenul sau cu automobilul, urmând şoseaua Bucureşti – Ploieşti (DN1) sau Autostrada A 3 Bucureşti – Ploieşti în circa 2 ore.
Prima oprire poate fi oraşul Ploieşti (60 km nord de Bucureşti),...

Detalii

o imagine

Zona turistică Argeş

Zona turistică Argeş
Este situată în sud-vestul şi sudul Bucureştiului, fiind marcată de râurile Argeş, Sabar şi Neajlov. Regiunea este caracterizată de păduri mari şi râuri cu plaje de nisip. În zonă se află satul Potlogi, unde poate fi vizitat un palat construit de Constantin Brâncoveanu în anii 1698 –...

Detalii

o imagine

Zona turistică Ciocăneşti - Buftea

Zona turistică Ciocăneşti – Buftea
Situată la vest de oraş, zona este delimitată de valea râului Colentina. În partea sudică a regiunii, marcată de localitatea Buftea, cel mai apropiat oraş de Bucureşti, se află complexul Buftea – Mogoşoaia.
Lacul Mogoşoaia, situat la 15 kilometri de Bucureşti, are o suprafaţă de 66...

Detalii

o imagine

Zona turistică Vlăsia

Zona turistică Vlăsia
Marchează nordul și nord-estul Bucureștiului. Este caracterizată, de asemenea, de păduri și lacuri. În partea vestică a zonei se află complexul Băltești – Țigănești. Lacul și pădurea Scroviștea, unde întâlnim Palatul Scroviștea, reprezintă o construcție princiară spectaculoasă, ce a fost proprietatea Casei Regale a României.
Dacă ajungeți în...

Detalii

o imagine

Zona turistică Cernica - Pasărea

Zona turistică Cernica - Pasărea
Situată în nordul şi estul Capitalei, este marcată de Valea Pasărea şi de cursul inferior al râului Colentina (râu care străbate partea de nord a Bucureştiului şi formează o salbă de lacuri de agrement). Zona este caracterizată de păduri, lacuri artificiale sau naturale, monumente...

Detalii


Cautăm apartament


Vă rugăm așteptați, căutăm cele mai bune oferte pentru dumneavoastră!