Caută cazare

Condiții de cazare

Agentia noastra va ofera cazare in regim hotelier in Bucuresti, in apartamente si garsoniere situate in cladiri de locuinte localizate  pe bulevardele principale ale orasului, doar in zone centrale.

Preturile afisate pe site nu contin TVA – acesta se aplica in momentul facturarii si este in valoare de 5 % din valoarea cazarii.

Pretul reprezinta contravaloarea serviciilor de cazare pentru o perioada de 24 de ore cu respectarea regulilor de mai jos. Este aplicat pentru inchirierea locatiei si nu pe numarul de persoane – numarul maxim de persoane ce poate fi cazat este mentionat in prezentarea fiecarui apartment.

Locatiile se inchiriaza pentru minim 24 de ore, orice cerere speciala este tratata individual, in functie de posibilitati. Va rugam sa luati in considerare ca ora de intrare in apartament – check-in – este ora 14.00 (minim) iar ora de eliberare – check-out – este ora 12.00 (maxim). Orice cerere speciala este tratata individual, in functie de posibilitati.

 Pentru early check-in si late check-out se percep urmatoarele tarife:  

Early check-in :     Late Check-out: 

*  intre orele 10 si 12 AM: tarif 10 euro

* intre orele 13 si 15 : tarif 10 euro

* intre orele 8 si 10 AM: tarif 20 euro *  intre orele 15 si 18: tarif 20 euro

Pentru check-in peste ora 20 se percepe un tarif de 20 euro in care  este inclus transport de la aeroport/gara  pana la locatie.

 Platile se pot face in numerar, prin ordin de plata conform facturii sau proformei emise sau prin card VISA sau MASTERCARD.  

Va rugam sa efectuati plata cel mai tarziu in momentul cazarii, de preferat pe toata perioada de cazare – daca nu, pe cel putin o zi (24 de ore) de cazare. In cazul in care se doreste anularea rezervarii in curs iar plata a fost deja facuta, banii sunt returnati in conditiile in care se recalculeaza pretul unitar in functie de perioada cazata, daca este cazul. Va rugam sa intelegeti ca trebuie sa ne anuntati de anularea rezervarii in termenul de check-out, pana in ora 14.00 a zilei de cazare, altfel, suntem nevoiti sa retinem banii si pentru noua zi.

Va rugam sa pastrati apartamentele in conditii bune, sa nu disturbati linistea in cladirile in care sunteti cazati. Sunteti raspunzatori si vor fi cerute despagubiri pentru eventualele distrugeri provocate.

Nu sunt acceptate animale de companie.

Nu se accepta organizarea de petreceri in locatiile noastre. La incalcarea acestei reguli, se pierde pretul platit si se elibereaza apartamentul.

Ne rezervam dreptul ca, in cazuri de probleme interne companiei, sa va oferim un alt apartament decat cel rezervat, de calitate cel putin egala sau superioara.Cautăm apartament


Vă rugăm așteptați, căutăm cele mai bune oferte pentru dumneavoastră!