Caută cazare

Tur Ultimele zile ale comunismului

Turneul Ultimele zile ale comunismului
Vârsta minimă: 7+ • 4 ore • Tur comun în grup mic


Preturi
39 € Adulți cu vârsta peste 12 ani
20 € Copii 7-11 ani
Prețuri pentru miercuri, 30 noiembrie 2022 la ora 09:00 ›

Află din acest turneu comunist al Bucureștiului de ce, în timp ce în zilele noastre România este o democrație, perioada comunistă a rămas atât de interesantă, cât și de controversată.
Durată
4 ore

Despre
România este o țară comunistă de mai bine de 40 de ani, între 1948 și decembrie 1989. Nicolae Ceaușescu a devenit secretar general al Partidului Comunist Român în 1965 și președinte al Republicii Socialiste România în 1974. 15 ani mai târziu, a fost demis. de la putere și executat după o revoluție violentă din iarna lui 1989.

Urmărește-ne în această călătorie prin București pentru a dezvălui „marile realizări ale epocii de aur” și pentru a auzi povestea oamenilor care l-au construit. Veți vedea prima clădire comunistă din București, Piața Revoluției cu balconul unde dictatorul a ținut ultimul său discurs, maiestuoasa „Casa Poporului” și fosta reședință a cuplului prezidențial.

Itinerariul Turului Comunist la București depinde de locația hotelului tău, dar va include: Piața Presei Libere – Arcul de Triumf – Piața Victoriei – Calea Victoriei – Piața Revoluției (Ateneul Român, Memorialul Revoluției) – Palatul Parlamentului – Unirea Piața – Piața Universității – Piața Romana – Piața Victoriei – Piața Charles de Gaulle – Palatul Primăverii (fosta reședință a dictatorului).

La ce să te aștepți
Tur de grup mic: Nu mai mult de 16 persoane pentru o experiență mai personală și mai intimă. O șansă de a descoperi Constanța în timp ce vă faceți noi prieteni.
Ghid prietenos, cu experiență: simțiți-vă binevenit, relaxat și capabil să vă bucurați din plin de tur. Pune-ți întrebările arzătoare și învață de la ghidul tău experimentat.
Obțineți o introducere cuprinzătoare în orașul Constanța din perspectivă istorică, arhitecturală și socială.
Faceți fotografii frumoase în fața celor mai interesante monumente din Constanța
Aflați înainte de a rezerva
Pentru a vizita Palatul Parlamentului, este obligatoriu un act de identitate în original.
Orele exacte pentru vizitele la Palatul Parlamentului și Palatul Primăverii sunt hotărâte doar de aceste instituții (în funcție de grupele lor programate) și este în afara controlului nostru; Prin urmare, turul poate dura mai mult sau mai puțin decât durata specificată. Vizitele nu sunt garantate deoarece aceste instituții sunt uneori închise pentru întâlniri și conferințe.
Din martie până în octombrie precum și în perioada 16 decembrie până în 6 ianuarie sunt necesare cel puțin 4 persoane pentru ca această activitate să se desfășoare.
In perioada 7 ianuarie – 29 februarie si 1 noiembrie – 15 decembrie sunt necesare minim 2 persoane pentru ca aceasta activitate sa se desfasoare.
Dacă numărul minim de persoane nu este atins, vi se va oferi o dată alternativă sau o rambursare completă.

QUERY: select * from stiri where where id!=368 and parent=79 order by id desc  limit 4
FILE : Unknown
LINE : Unknown
MySQL ERROR: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'where id!=368 and parent=79 order by id desc  limit 4' at line 1

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/agentiamoscraciu/public_html/bookingbucharest.ro/m/templates/articole.html on line 90

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/agentiamoscraciu/public_html/bookingbucharest.ro/m/templates/articole.html on line 91


Cautăm apartament


Vă rugăm așteptați, căutăm cele mai bune oferte pentru dumneavoastră!