Caută cazare

Tur cu mâncare nesănătoasă în București

Tur cu mâncare nesănătoasă în București
Vârsta minimă: 7+ • 4 ore • Tur comun în grup mic


Preturi
59 EUR adulți cu vârsta peste 12 ani
49 € Copii 7-11 ani
Prețuri pentru miercuri, 30 noiembrie 2022 la ora 10:00 ›

Luați o pauză de la dietă și explorați diferite cartiere ale orașului cu tramvaiul, mersul pe jos și cu troleibuzul în Turul cu alimente nesănătoase din București. Bucurați-vă de degustări delicioase de chifle tradiționale românești cu carne măcinată la grătar, gogoși munteni și relaxați-vă cu o bere.
Durată
4 ore

Despre
Vizitați cea mai mare și mai veche piață tradițională din România în timp ce descoperiți arhitectura locală și aflați despre istoria și cultura Bucureștiului.

Turul cu alimente nesănătoase din București este un amestec armonios de vechi și nou, mâncare și băuturi, istorie și arhitectură. În primul rând, începe cu o gustare: „Gustul comunismului” – Covrig românesc și iaurt Sana – pentru că în comunism, așa puteai să treci peste un mic dejun sănătos în drum spre serviciu. Având în vedere că nu mergem la muncă, ne putem cufunda în istoria locală, verificând vizual împrejurimile punctului nostru de întâlnire – Monumentul Lupa Capitolina.

Apoi, ne vom îndrepta spre Stația de Tramvai, chiar în fața Bisericii Sf. Gheorghe Nou, sfințită în 1707 și considerată o minune a epocii. O plimbare de 15 minute cu tramvaiul ne va duce șerpuind pe Bulevardul Moșilor, care desparte cartierul evreiesc de cartierul armean și ne introduce apoi în arhitectura comunistă. Ulterior celui de-al Doilea Război Mondial, odată ce regimul comunist a preluat scena politică din România, o mare parte din Bucureștiul istoric și-a pierdut coordonatele, cel puțin arhitectural vorbind, și vom putea vedea tranziția.

Călătoria cu tramvaiul s-a încheiat și ajungem la Piața Obor – una dintre cele mai mari și mai vechi piețe tradiționale din România, care există într-o formă sau alta de peste 300 de ani. Vechea piață a fost complet distrusă în cadrul proiectului de reînnoire urbană a Bucureștiului, iar în locul ei au fost ridicate două hale moderne, un complex de locuințe publice și un mic parc. Obor s-a schimbat mult, dar rămâne o icoană a Bucureștiului, îndrăgită de localnici și vizitată de cei mai stimați oaspeți ai țării, inclusiv de președintele Nixon în 1969.

Dacă doriți să aflați mai multe despre mâncarea și cultura românească, Piața Obor este un loc interesant de început. Aici puteți găsi orice, de la brânză și produse din carne, nenumărate tipuri de miere, fructe și legume proaspete până la varză murată, mirodenii și boluri din lemn artizanale vândute la tarabele din piață și micile magazine răspândite pe aproximativ 26.000 de metri pătrați. O terasă binecunoscută care vinde mititei și bere rece este următorul nostru loc magnific pentru o oprire nesănătoasă și pentru a ne amesteca cu localnicii.

După această experiență autentică, ne vom urca de data aceasta într-un troleibuz și ne vom întoarce pe strada Moșilor și pe Bulevardul Carol I către o altă zonă plină de istorie – Piața Universității. În timp ce mergem, vom ajunge să vedem și să învățăm despre cele mai importante repere istorice dintre Piața Universității și Parcul Cișmigiu.

După cum se spune, nu există o modalitate mai bună de a aduce oamenii împreună decât cu deserturile. Așa că turul nostru nesănătos se va încheia într-un restaurant rafinat și tradițional, unde vom avea gogoși dulci valahești numite Papanasi, servite calde, umplute cu dulceață și smântână delicioasă deasupra. Ce mod de a fi sigur că vei avea amintiri dulci în București!

În timp ce vă răsfățați, adresați-vă ghidului local prietenos pentru sfaturi despre ce altceva să mâncați și să vedeți în timpul șederii dumneavoastră în București.

La ce să te aștepți
Tur de grup mic: Nu mai mult de 16 persoane pentru o experiență mai personală și mai intimă. O șansă de a descoperi Bucureștiul și de a gusta mâncarea de stradă bucureșteană în timp ce vă faceți noi prieteni.
Ghid prietenos, cu experiență: simțiți-vă binevenit, relaxat și capabil să vă bucurați din plin de tur. Pune-ți întrebările arzătoare și învață de la ghidul tău experimentat.
Obțineți o introducere cuprinzătoare în orașul București din perspectivă istorică, arhitecturală și socială.
Vizitați una dintre cele mai mari și mai vechi piețe tradiționale din România – Piața Obor
Gustați mâncare stradală și bere locală
Aflați înainte de a rezerva
Din martie până în octombrie, precum și din 16 decembrie până în 6 ianuarie, sunt necesare cel puțin 4 persoane pentru ca această activitate să se desfășoare
7 ianuarie - 29 februarie și 1 noiembrie - 15 decembrie sunt necesare minim 2 persoane pentru ca această activitate să se desfășoare
Dacă numărul minim de persoane nu este atins, vi se va oferi o dată alternativă sau o rambursare completă

QUERY: select * from stiri where where id!=367 and parent=79 order by id desc  limit 4
FILE : Unknown
LINE : Unknown
MySQL ERROR: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'where id!=367 and parent=79 order by id desc  limit 4' at line 1

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/agentiamoscraciu/public_html/bookingbucharest.ro/m/templates/articole.html on line 90

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/agentiamoscraciu/public_html/bookingbucharest.ro/m/templates/articole.html on line 91


Cautăm apartament


Vă rugăm așteptați, căutăm cele mai bune oferte pentru dumneavoastră!