Caută cazare

Tur O zi în Bulgaria

Zile de operare: Zilnic

Ora de începere: 08:00

Revenire: în jur de 20:00

Punct de pornire / Întoarcere: Ateneul Român

Limba: Englezã

Tarif:89 euro/persoana peste 12 ani si 45 euro/copil cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani

Descriere

Acesta este un grup mic tur de o zi de la București la nordul Bulgariei.

Dupa o ora de conducere de la București va trece granita spre Bulgaria peste fluviul Dunãrea, al doilea fluviu ca marime din Europa, iar apoi se opresc la Ivanovo pentru a vizita biserici Ivanovo (patrimoniul UNESCO din 1979). Situat în Valea Lom râului Rusenski, bisericile cioplite in piatra sunt renumite datoritã frescelelor impresionante din secolul al XIII-XIV.

Cea de a doua oprire va fi în Veliko Tarnovo, unul dintre cele mai frumoase orase din Bulgaria, situat pe malul  râului Yantra. De asemenea, cunoscut sub numele de orașul țarilor, Veliko are o fortareata impresionanta cu ruinele fostului Palat Tsarevets și biserica patriarhal Nowdays cu picturi moderne și interesante. Atmosfera medievala este bine pãstratã în orașul datoritã arhitecturii vechi și pe strãzile înguste, unde puteți admira meșteri locali și munca lor.

Satul Arbanasi este urmatorul locul pe care il vom vizita, fiind situat foarte aproape de oraș. Arbanasi este un sat liniștit și pitoresc care,chiar și astãzi pãstreazã la atmosfera medievalã prin arhitectura veche.

Turul se încheie dupã revenirea la București.

Important

Acest tur nu este potrivit pentru familiile cu copii sub 7 ani. Va recomandam sa rezervati un tur privat (cu același itinerar), în acest caz.

Acest tur nu este potrivit pentru persoanele cu mersul pe jos (scãri de alpinism) handicap. Vã recomandãm insistent sã rezervați un tur privat (cu același itinerar), în acest caz.

Bisericile Ivanovo sunt închise între 1 decembrie și 31 martie. Pe parcursul acestei perioade, va fi capabil de a vizita ruinele romane de la Nicopolis ad Istrum sau Manastirea Rock Basarbovski.

Prin luarea acest tur, vã rugãm sã nu uitați cã pãrãsesc România și intrarea Bulgariei. Asigurați-vã cã cerințele dumneavoastrã Visa sunt în ordine și este esențial ca dumneavoastrã sa aveti pașaportul (sau carte de identitate pentru cetãțenii statelor UE). Noi nu suntem responsabili în cazul în care nu puteți intra în Bulgaria și,în acest caz, va plãtiti pentru propriul transfer de la granița înapoi la București.

Începând cu iulie 2015, pânã în martie 2016, lucrãrile de reabilitare vor avea loc la traversarea podului peste fluviul Dunãrea și leagã România Bulgaria. Din cauza acestei lucrãri, este posibil sã se aștepte mai mult pentru a trece frontiera dintre cele douã țãri.

Tariful include:

Transport cu masina / microbuz

Ghid vorbitor de limba englezã

Taxe de intrare

Tariful nu include:

Masa de prânz (în jur de 20 leva / persoana) - va avea loc o oprire pe cale de a mânca,fie împreunã,fie separat.

Hotelul pick-up / drop-off (in cadrul Bucuresti):

Taxa suplimentara pentru hotel de pick-up / drop-off este de 10 Euro /persoana si timpul de pick-up este 07:30. In timpul procesului de rezervare, puteți alege acest serviciu suplimentar.

Urmãtoarele hoteluri sunt situate la câțiva pași de punctul de plecare și nu este nevoie de un hotel de pick-up: Hilton Athenee Palace,Radisson Blu, Berthelot,Amzei,Novotel, Grand Hotel Continental,Ramada Majestic,Capitol,Capsa,Opera.

Vã rugãm sã rețineți cã costul de taxi din București nu este atât de mare și ar putea fi mai convenabil pentru tine de a lua un taxi pânã la punctul de plecare. Puteți cere, recepția hotelului la comanda un taxi pentru tine.

QUERY: select * from stiri where where id!=304 and parent=80 order by id desc  limit 4
FILE : Unknown
LINE : Unknown
MySQL ERROR: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'where id!=304 and parent=80 order by id desc  limit 4' at line 1

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/agentiamoscraciu/public_html/bookingbucharest.ro/m/templates/articole.html on line 90

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/agentiamoscraciu/public_html/bookingbucharest.ro/m/templates/articole.html on line 91


Cautăm apartament


Vă rugăm așteptați, căutăm cele mai bune oferte pentru dumneavoastră!