Caută cazare

Tur Noaptea în București cu cina inclusă

Bucuresti "by night" cu cina inclusa

Plecare: Bucuresti

Loc de intalnire: locul in care sunteti cazati

Durata: 4 ore

Programul se desfasoara in romana si engleza

Ora de intalnire: zilnic 18.00-19.00

Atractii

Descoperiti inima centrului istoric la Curtea Veche

Bucurati-va de o cina incantatoare intr-un restaurant traditional romanesc

Cunoasteti istoria celei mai importante artere istorice a orasului – Calea Victoriei

Imortalizati Palatul Parlamentului, a doua cladire din lume ca suprafata

Descriere:

Bucurestiul isi trage numele de la legendarul cioban Bucur, a carui nume se traduce prin “bucurie” si care se pare ca a fondat orasul si a construit o biserica pe malul drept al Dambovitei. Orasul aflat in campia valaha, situat intre dealurile subcarpatice si Dunare, infiintat de Geto Daci incepand cu anii 70 iHr. In 1459 o resedinta princiara si militara a fost ridicata de Vlad Tepes. La sfarsitul secolului al 17 lea Bucurestiul in calitate de capitala a Valahiei era unul din dintre cele mai bogate orase sud-est Europene. Orasul devine capitala a Romaniei in 1862 si la sfarsitul anilor 1930 era cunoscut ca “Micul Paris”. Va invitam sa descoperim intr-un tur nocturn de 2 ore acest oras fascinant, pornind de la Piata Victoriei, pe vestita artera istorica Calea Victoriei cu ale sale cladiri monumentale – Muzeul George Enescu, gazduit de Palatul Cantacuzino construit in anii 1900 in stilul barocului francez, Cazino Casa Vernescu, Hilton – fost Athenee Palace ridicat dupa planurile arhitectului francez Theophile Bradeau, Ateneul Roman, Palatul Regal. Biserica Kretulescu – datand din 1722, Hotel De Boulevard – construit de Herdan in 1867, dupa planurile arhitectului Alexandru Orascu, Magazinul Victoria – fostele Galerii Lafayette, Casa de Economii si Consemnatiuni desenat de arhitectul francez Paul Gottereau intre anii 1894-1900 si Muzeul National de Istorie in stil neoclassic.

Urmatorul popas in turul nostru este Palatul Parlamentului, cunoscut si sub denumirea de Casa Poporului sau Casa lui Ceausescu, construita in perioada 1984-1989. Mai mult de 700 de arihitecti si peste 20000 de muncitori au lucrat in 3 schimburi de 24 de ore timp de 5 ani pentru finalizarea constructiei. Palatul Parlamentului este cea mai mare cladire administrative din Europa, costul estimat situandu-se undeva intre 760 milioane si 3.3 bilioane USD. Constructia este a doua din lume dupa cladirea Pentagonului din Washington si a 3a din punct de vedere al volumui dupa Cape Caneveral si Piramida Quetzalcoatl din Mexic.

Incheiem cu o cafea in centrul vechi si o plimbare pe stradutele inguste, unde ne bucuram sufletele cu privelistea oferita de Biserica Stravropoleos, construita de calugarul grec Ioanichie in stil Brancovenesc, Curtea Veche si incantatoarele case construite de artizanii si comerciantii asezati aici incepand cu secolul al 14-lea.

Atractii:
Calea Victoriei
Piata Victoriei
Paiata Revolutiei
Palatul Parlamentului
Centrul vechi

Tariful include:
Transport
Sofer si ghid
Cina

Tariful nu include:
Intrarile la obiectivele turistice din program
Cheltuielile persoanele
Serviciile optionale

Tarif:99 euro/persoana

Nota:
Tururile in alta limba decat cele precizate sunt disponibile la cerere cu cost suplimentar
Copii pana la 3 ani calatoresc gratuit, fara loc.Cautăm apartament


Vă rugăm așteptați, căutăm cele mai bune oferte pentru dumneavoastră!