Caută cazare

German Dentist Dr.Baeder

Cabinetul stomatologic German Dentist dispune de doua locatii: zona Dorobanti si zona Unirii, fiecare dintre locatii avand mai multe sali de tratament dotate cu unituri dentare moderne si complexe.

In aceste cabinete stomatologice puteti beneficia de implanturi dentare, tratament parodontoza, stomatologie pentru copii, estetica dentara si multe altele.

Am creat pentru Dumneavoastra o ambianta placuta si comfortabila pentru a transforma vizita in cabinetul stomatologic intr-una cat mai placuta.

La German Dentist nu simti durerea, specialistii nostri folosesc metode inovative de tratament prin anestezie generala (inhalosedare) !!!

Deviza noastra este "Come as a pacient and leave as a friend" .

La prima consultatie pacientului i se prezinta toate optiunile de tratament individualizate afectiunilor sale. Acestea sunt explicate in amanunt de catre medicii clinicii, iar apoi se va alege impreuna cu pacientul solutia optima fiecaruia.

Clinica stomatologica German Dentist a fost fondata in 1999, avand in prezent 5 medici specializati in Germania, Franta si Italia, 9 asistente, precum si 2 igienisti dentari. Echipa acopera un spectru larg de proceduri identic celui din Germania sau S.U.A, printr-un inalt nivel profesional realizandu-se restaurari estetico-biofunctionale ale dintilor. Cateva din procedurile dentare acoperite in acest cabinet stomatologic sunt: implanturi dentare, parodontologie (tratament parodontoza), profilaxie dentara, ortodontie, endodontie, estetica dentara, stomatologie copii.Cautăm apartament


Vă rugăm așteptați, căutăm cele mai bune oferte pentru dumneavoastră!