Caută cazare

Cea mai bună perioadă de vizită a Bucureștiului

Bucureşti este un oraş frumos şi primitor pe tot parcursul anului. Fiecare anotimp îşi are propria savoare şi propriul specific.

Vara – Bucureştiul este mai liber, traficul auto este cel mai scăzut, mulţi orăşeni fiind plecaţi în concedii. Este perfect pentru un city break. Hotelurile şi structurile de cazare practică tarife mai mici. În acelaşi timp, în Bucureşti sunt multe evenimente în aer liber, gen târguri, festivaluri ale berii sau ale tradiţiilor de tot felul, concerte, teatru în aer liber etc. Bucureşti este un oraş verde şi vă recomandăm nenumăratele parcuri şi terase. Băutura pe care v-o recomandăm în acest sezon este berea. În Capitala României vă puteţi delecta cu multe tipuri de bere, atât locale, cât şi de import, destul de ieftine ca preţ.

Toamna – În special în octombrie-noiembrie, Bucureştiul arată superb, datorită coloritului frunzelor de toamnă. Este, de asemenea, o perioadă cu multe evenimente. Atenţie, ca şi primăvara, datorită faptului că Bucureşti este o capitală a afacerilor şi evenimentelor, tarifele hoteliere sunt ceva mai ridicate, în special în timpul săptămânii. Pentru orice eventualitate, vă recomandăm să aveţi cu voi şi o umbrelă, deoarece toamna poate fi uneori şi ploioasă. Băutura pe care v-o recomandăm în acest sezon este vinul, vinurile româneşti fiind diverse şi de calitate.

Iarna – Începând cu 1 decembrie şi până în prima parte a lunii ianuarie, Bucureşti este un oraş al sărbătorilor de iarnă, împodobit cu multe lumini şi brazi de Crăciun. Oraşul are mai multe Pieţe de Crăciun, comparabile cu cele din ţările Europei Centrale şi de Vest, dintre care amintim de cele din Piaţa Universităţii şi din Parcul Cişmigiu. Merită să vă încălziţi cu un vin fiert sau cu o ţuică fiartă în aer liber. De obicei, în Bucureşti ninsorile încep la finele lunii decembrie şi ţin până în februarie. De asemenea, puteţi asista la multe evenimente, pornind de la concertele în aer liber, până la evenimentele de la teatre sau organizate în diverse localuri.

Primăvara – Este anotimpul renaşterii. Cea mai frumoasă lună este mai, când înfloresc copacii. În luna mai, este preponderent mirosul florilor de tei. De asemenea, vă recomandăm să rezervaţi din timp cazarea, fiind o perioadă cu multe evenimente şi întâlniri de afaceri. În această perioadă este şi Paştele Ortodox, astfel că puteţi trăi o atmosferă liniştită, de sărbători.Cautăm apartament


Vă rugăm așteptați, căutăm cele mai bune oferte pentru dumneavoastră!