Caută cazare

Agentia de turism La Piovra Turista

Agentia de turism touroperatoare La Piovra Turista exista pe piata romaneasca de 23 de ani, fiind infiintata in 1992. La Piovra Turista are o activitate diversificata, cu o echipa experimentata in domeniul turismului si organizarii evenimentelor, ce reprezinta o agentie de turism full-service.

Clientii au devenit partenerii nostri si ne-au rasplatit prin increderea si fidelitatea lor, prin colaborari pe termen lung, iar industria de profil ne-a acordat numeroase premii.
Apeland la echipa noastra obtineti consultanta turistica, cele mai convenabile tarife, economie de timp si servicii turistice de calitate.

Prin sistemul de rezervari www.lapiovra.ro, agentia noastra va pune la dispozitie rezervari la peste 45.000 de hoteluri din intreaga lume (confirmare pe loc), bilete de avion la companii de linie si low cost (confirmare pe loc) , bilete de tren, bilete de ferry-boat, transferuri la si de la hotel, rent a car, inchirieri microbuze, autocare, asigurari de calatorie, rezervari la restaurante, spectacole, concerte etc. De asemenea La Piovra Turista are in portofoliu peste 50 de apartamente in regim hotelier in Bucuresti, localizate ultracentral, clasificate 3*. Nu in ultimul rand, va oferim vacante personalizate, programe speciale pentru angajatii companiilor partenere La Piovra Turista si organizari de evenimente corporate.



Cautăm apartament


Vă rugăm așteptați, căutăm cele mai bune oferte pentru dumneavoastră!